Binnen 2 tot 4 weken online!

Met domeinregistratie & hosting

Meer dan 15 jaar ervaring met webdesign

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.  Niet gevonden wat je zoekt? Stuur ons een mail of een chatbericht, WhatsAppen kan natuurlijk ook. Je krijgt dan snel antwoord!

Wat zit er allemaal in mijn abonnement?

We bouwen de website voor je, we plaatsen je tekst en passen als je dat wilt de foto’s aan. Je website wordt gehost op onze servers, je krijgt een handleiding waarmee je zelf eenvoudig je website kunt aanpassen en we zorgen ervoor dat je website veilig is én blijft.

Hoe lang loopt een swebber abonnement?

Bij swebber helpen we iedereen met een beperkt budget om toch snel en professioneel online te zijn. Je sluit je abonnement af voor minimaal 1 jaar. Daarna kun je per maand opzeggen.

Is een abonnement verplicht?

Nee! Je kunt er ook voor kiezen om de kosten in 1 keer te betalen. De totale kosten zijn 12 x de maandelijkse abonnementkosten voor jouw website. We verzorgen het technisch onderhoud van je website over de hele periode waarvoor je betaald hebt.

Kan ik een website cadeau geven?

Misschien gaat je zoon z’n eerste bedrijfje beginnen en wil je hem als trotse ouder helpen met een professionele website van swebber. Jij betaalt het 1e jaar het abonnement, hij kan aan de slag!

Hoe kan ik bij swebber betalen?

In onze webshop kun je betalen met iDEAL, creditcard of SEPA overboeking. De factuur voor je betaling ontvang je maandelijks automatisch.

Is de hosting en registratie van mijn site geregeld?

Ja, dat zit al in je maandabonnement verwerkt. Wij zorgen er voor dat je website veilig en betrouwbaar online komt én blijft.

Ik zie ook websites voor maar € 1. Hoe zit dat?

Dat klopt. Er zijn aanbieders met hele goedkope pakketten. Dan moet je wel je hele website zelf bouwen en daar gaat heel veel tijd in zitten. Uren die jij beter kunt besteden aan je bedrijf of je activiteiten. Bouwen wij ondertussen een mooie website voor je!

Is swebber duur?

Dat leggen we je graag uit aan de hand van een rekenvoorbeeld. Het laten bouwen van een maatwerk website die geschikt is voor elk mobiel apparaat en goed vindbaar is in Google, kost gemiddeld tussen € 750 en € 1.500. Voor de hosting van je website bedragen de kosten bij een betrouwbare server al gauw € 100 tot € 200 per jaar. Een swebber Website Basis kost het eerste jaar 12 x € 59,95 = € 719,40, inclusief hosting. Dus nee, swebber is niet duur!

Is er een swebber website voor elke branche?

Jazeker! De websites op onze ontwerpen pagina zijn voorbeelden die we makkelijk kunnen aanpassen voor jouw bedrijf. Dus ben je geen potten- maar banketbakker, laat ons weten welke sfeer jou aanspreekt en we maken er samen jouw website van!

Ik heb zelf mooie foto's voor mijn website

De foto’s op onze voorbeeldwebsites zijn met zorg uitgekozen. Je kunt die foto’s gewoon gebruiken. Heb je zelf foto’s die je graag op jouw website wilt laten zien, dan kan dat natuurlijk. We kijken samen of we jouw foto’s kunnen gebruiken, geen probleem!

Kan ik mijn website veranderen?

Als je website eenmaal online staat kan het gebeuren dat je toch nog iets wilt veranderen. Dat kan. Je krijgt van ons een duidelijke handleiding hoe je dat eenvoudig zelf kunt doen.

Wie zijn jullie eigenlijk?

Swebber is een inititatief van ‘t Swarte Schaap, een erkend en ervaren bureau in Heerlen. Wij ontwerpen en bouwen al 15 jaar websites. Dat is altijd maatwerk, elke klant heeft andere eisen. Wij willen ook de ondernemer of vereniging met een klein budget helpen aan een professionele online uitstraling.

Teksten schrijven is niet mijn ding

Dan helpen we je toch! Vertel ons je verhaal en samen met onze copywriter zorgen we voor aansprekende teksten. Afhankelijk van je behoefte kunnen we hier een vergoeding voor vragen.

Kom, we gaan aan de slag. We gaan er iets moois van maken! 

Laat ons weten wat je vragen zijn. We nemen snel contact met je op. Je kunt ook onze chat-functie gebruiken, dat gaat meestal sneller. Tot gauw!