Gun je medewerkers met de PICO™ het frisse, sfeervolle en stress-verlagende effect van groeiend groen op hun thuiswerkplek.

PICO™
Bestel nu je PICO™

het kleinste zelfkweektuintje ter wereld

PICO™. De leukste stek voor je thuiswerkplek!

De PICO™. Alles op een rijtje:

Een sympathiek gebaar voor uw medewerkers

De PICO™ is een fleurig, high-tech binnen-kweektuintje tjokvol slimme functies waarmee iedereen makkelijk plezier kan beleven aan het laten groeien van zijn eigen planten, groenten of kruiden. Een positieve, relevante geste voor iedere werkgever die zijn medewerkers een bemoedigende lenteboodschap wil meegeven om de thuiswerksituatie nog even vol te houden.

Crispy Mint

Tasty Lemon

Heerlijk houtskool

Sprankelend Oranje

De PICO™. Alles op een rijtje:

Verkrijgbaar in 4 verrassende kleuren

De PICO™ is verkrijgbaar in 4 kleuren: Heerlijk Houtskool, Crispy Mint, Tasty Lemon en Sprankelend Oranje.

Goed voor het gemoed
Groen op de werkplek werkt sfeerverhogend, stress-verlagend en verbeteren de luchtvochtigheid en het algehele binnenklimaat. Planten hebben een positief effect op mensen!

Wat krijg je erbij

LED-belichting
Dankzij PICO’s multi-spectrum LED-groeilampen krijgt je plant voldoende licht. De krachtige, energiezuinige LED’s van OSRAM zorgen voor optimaal licht gedurende het hele jaar.


Geautomatiseerde bewatering

Uitgedroogde planten behoren tot het verleden dankzij PICO’s zelfbewateringssysteem. Eén keeper 10 dagen is voldoende en de PICO doet de rest. Dus nooit meer te weinig (of juist te veel water!)


Telescopische hoogteverstelling

De LED-lampen zorgen ervoor dat je planten supersnel groeien. Daarom zitten de lampen op een uitschuifbare arm en krijgt je plant voldoende licht van zaadje tot wel 22 cm hoogte.

Nog veel meer!

Diverse montagemogelijkheden

De PICO™ is eenvoudig op verschillende ondergronden te monteren; zo plak, hang of zet je jouw PICO™ precies daar waar je hem wil hebben. En met de bijgeleverde 2,5M USB-kabel hoeft hij ook niet direct naast je computer te staan.

Daisy Chain

PICO’s zijn via de USB-aansluiting onderling te verbinden; zo maak je een “madeliefjes-ketting” voor een nog fleuriger gezicht!

Bestellen

De PICO™ is voor werkgevers verkrijgbaar vanaf € 34,95 per stuk (consumentenprijs: € 44,95 per stuk). Vanaf 25, 50 en 100 stuks gelden interessante kortingen. Klik op de onderstaande knop voor het kortingsoverzicht en om te bestellen.

PICO™. De leukste stek voor je thuiswerkplek!

Bestellen doe je zo

Bel 06 – 52 54 08 07, mail naar charles@pico-bestellen.nl of vul onderstaand formulier in.

Hoe meer je bestelt, hoe meer korting:

De PICO™ is voor werkgevers verkrijgbaar vanaf € 34,95* per stuk (consumentenprijs: €44,95 per stuk). Daarbij geldt: hoe meer PICO’s je bestelt, hoe meer korting je krijgt:

Aantal stuks Korting
25 – 49 2%
50 – 99 3%
100 – 199 4%
200 en meer Op aanvraag
*prijs is excl BTW en vrachtkosten 

Exclusieve verkooprechten

PICO-Bestellen.nl is een handelsnaam van VOF De Giesjes. VOF De Giesjes is exclusief agent van PICO™ voor Nederland en België.

Neem contact op

Contact Info

hello@altifarm.com

Community Forum

Affiliates