Binnen 2 tot 4 weken online!

Met domeinregistratie & hosting

Meer dan 15 jaar ervaring met webdesign

Snel, gemakkelijk

 en Betaalbaar Online

Ga je een bedrijf beginnen? Is zaken doen via social media je toch te beperkt? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe website, maar heb je daar even geen geld voor nu? Dan is swebberen echt iets voor jou! Wij bouwen je hele website snel en professioneel, met de template die jij kiest. Dat is handig!

swebberen kun je in elke branche, kijk maar!

Of je nu boekhouder bent in Dedemsvaart, een yogaklas gaat beginnen in Amsterdam-Noord of de nieuwe Barista van Bergen op Zoom wordt, er is altijd een www.swebber.nl sfeer voor jou! Kijk hieronder welke categorie het beste bij jou past en maak je keus.

wat vinden onze klanten?

Agenkirk

Agenkirk

Swebber heeft ontzettend veel templates om uit te kiezen en het duurde dan ook niet lang voor ik mijn favoriete design had gevonden. Na het aanleveren van tekst en foto’s heeft Lou met veel geduld al mijn aanpassingen doorgevoerd tot ik tevreden was: wat een topper!...

Lees meer
Creakitty

Creakitty

Ik vind de website hartstikke mooi geworden complimenten hier over. Ik vind het ook heel fijn dat ik zelf mijn galerij kan inrichten. Ik ga hier de komende weken aan werken.  Ik denk dat deze website mij zeker aan klanten gaat helpen.    - Samantha Peters

Lees meer
Verouderde website

Verouderde website

Onze website was 10 jaar oud en voldeed niet meer aan de eisen van Google. Bovendien was de site op een mobiel apparaat niet te bekijken. Op dat moment ontdekten we swebber. Het contact was direct prettig en professioneel, de mensen van swebber dachten mee over...

Lees meer

dat werkt zó!

Bij www.swebber.nl kies je uit kant-en-klare ontwerpen. Kijk rond en kies direct je favoriet, plaats je bestelling in de shop en voor je het weet ben je online! Na ontvangst van je bestelling en betaling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna gaan we direct voor je aan de slag!

Genoeg keuze

In onze showroom hebben we voorbeeld websites voor je klaar staan. Allemaal met hun eigen look-and-feel. Er zit er altijd eentje voor jou bij!

Logo

Heb je nog geen logo? Dan ontwerpen we die voor je.  Zo kom je pas echt goed voor de dag!

Makkelijk vindbaar

Alle www.swebber.nl websites voldoen aan de regels van Google. Samen zorgen we er voor dat je makkelijk gevonden wordt.

E-mail

Bij je nieuwe website krijg je maximaal 5 mailadressen meegeleverd. Even instellen en je kunt aan de slag op al je apparaten.

Hosting & support

Je website wordt door ons gehost en 24/7 veilig gehouden met onze security tools. Wees gerust, er wordt dagelijks een backup gemaakt van uw site.

Kosten

www.swebber.nl weet dat het leven duur is, zeker als je een bedrijf wilt beginnen. Ons abonnement helpt je de kosten overzichtelijk te houden.

Veelgestelde vragen

swebber? mijn idee

Mooie verhalen, maar wat kost het? We hebben een duidelijk overzicht voor je gemaakt. Heb je nog vragen?  Stuur een chatbericht of een WhatsApp. Samen komen we er altijd uit!

k

Website Basis

Kies een van de kant-en-klare modelwebsites in onze showroom, reken af in de shop en je bent supersnel online!

€ 59,95 per maand

Website Plus

Je wilt een website en kiest jouw sfeer in onze showroom. Je kunt je website uitbreiden met maximaal 2 modules of 1 extra pagina. We ontwerpen een bijpassend logo en 2 – 4 weken later ben je online.

€ 69,95 per maand

Website Extra

Je wilt een website en kiest jouw sfeer in onze showroom. Je kunt je website uitbreiden met maximaal 5 modules of 2 extra pagina’s. We ontwerpen een bijpassend logo en 2 – 4 weken later ben je online

€ 79,95 per maand

dAt klinkt mooi en dat is het ook

 

www.swebber.nl is er voor starters en ondernemers met een beperkt budget. Geen grote uitgaven in 1 keer, maar een overzichtelijk maandabonnement, en toch snel en prefessioneel online.

Onze www.swebber.nl vakmensen werken vol inzet en enthousiasme, vanuit ons kantoor in Heerlen, voor klanten door heel Nederland en België. swebberen doe je samen, daarom bellen we elke nieuwe klant binnen 1 werkdag. Zo kunnen we er samen wat moois van maken!

www.swebber.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde partners, zodat je website altijd veilig en betrouwbaar blijft.

Meer weten? klik hieronder om naar de meest gestelde vragen te gaan of stuur ons een chatbericht of WhatsApp.

 

 

 

 

Wil je eerst advies? Of een kennismakingsgesprek?

Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op.