Binnen 2 tot 4 weken online!

Met domeinregistratie & hosting

Meer dan 15 jaar ervaring met webdesign

Welkom bij swebber. 

vanaf € 59,95 *
per maand Snel, 
gemakkelijk en
Betaalbaar Online

Ga je een bedrijf beginnen? Is zaken doen via social media je toch te beperkt? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe website, maar heb je geen budget beschikbaar nu? Dan is swebberen echt iets voor jou! Je hoeft niet zelf dagenlang te zoeken hoe je template werkt, wij bouwen je hele website snel en professioneel voor jou, in de sfeer en de uitstraling die jij kiest. Dat is handig!

* Je maandabonnement wordt na het 1e jaar automatisch verlaagd naar € 29,95.

dat werkt zó!

Bij www.swebber.nl kies je uit kant-en-klare ontwerpen. Websites die er gewoon prachtig uitzien. Kijk rond en kies direct je favoriet, plaats je bestelling in de shop en voor je het weet ben je online!

Na ontvangst van je bestelling en betaling nemen we binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna gaan we direct voor je aan de slag!

Show me

In onze showroom hebben we voorbeeld websites voor je klaar staan. Allemaal met hun eigen look-and-feel. Er zit er altijd eentje voor jou bij!

Branding

Heb je nog geen logo? Dan ontwerpen we die voor je.  Zo kom je pas echt goed voor de dag!

Makkelijk vindbaar

Alle www.swebber.nl websites voldoen aan de regels van Google. Samen zorgen we er voor dat je makkelijk gevonden wordt.

E-mail

Bij je nieuwe website krijg je maximaal 5 mailadressen meegeleverd. Even instellen en je kunt aan de slag op al je apparaten.

Hosting & support

 Je website wordt door ons gehost en 24/7 veilig gehouden met onze security tools. Gaat er toch een keer iets mis? No worries, we maken elke dag een backup.

 

Kosten

www.swebber.nl weet dat het leven duur is, zeker als je een bedrijf wilt beginnen of weinig budget hebt. Ons abonnement helpt je de kosten overzichtelijk te houden.

Veelgestelde vragen

swebber? mijn idee

Mooie verhalen, maar wat kost het? We hebben een duidelijk overzicht voor je gemaakt. Heb je nog vragen?  Stuur een chatbericht of een WhatsApp. Samen komen we er altijd uit!

k

Website Basis

Kies een van de kant-en-klare modelwebsites in onze showroom, reken af in de shop en je bent supersnel online!

€ 59,95 per maand

Website Plus

Website Basis +  2 extra onderdelen, zoals een foto-album of een blog.  We ontwerpen een logo en je bent snel online!

€ 69,95 per maand

Website Extra

Website Basis +  5 extra onderdelen, zoals een foto-album, video of een portfolio.  We ontwerpen een logo en je bent snel online!

€ 79,95 per maand

swebberen kun je in elke branche, kijk maar!

Of je nu boekhouder bent in Dedemsvaart, een yogaklas gaat beginnen in Amsterdam-Noord of de nieuwe Barista van Bergen op Zoom wordt, er is altijd een www.swebber.nl sfeer voor jou! Kijk hieronder welke categorie het beste bij jou past en maak je keus.

wees slim. alles wat je uitgeeft aan je website zijn zakelijke kosten*

*Heb je een bedrijf of begin je een bedrijf? Dan zijn je kosten volledig aftrekbaar. Door ons abonnementsmodel hou je de kosten ook nog eens hartstikke overzichtelijk.    Fijn toch?

websites

tevreden klanten

kopjes koffie

Swebber websites van tevreden klanten

Nieling Touringcar

dAt klinkt mooi en dat is het ook

 

www.swebber.nl is er voor starters en ondernemers met een beperkt budget. Geen grote uitgaven in 1 keer, maar een overzichtelijk maandabonnement, en toch snel en prefessioneel online.

Onze www.swebber.nl vakmensen werken vol inzet en enthousiasme, vanuit ons kantoor in Heerlen, voor klanten door heel Nederland en België. swebberen doe je samen, daarom bellen we elke nieuwe klant binnen 1 werkdag. Zo kunnen we er samen wat moois van maken!

www.swebber.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde partners, zodat je website altijd veilig en betrouwbaar blijft.

Meer weten? klik hieronder om naar de meest gestelde vragen te gaan of stuur ons een chatbericht of WhatsApp.

 

 

 

 

Wil je eerst advies? Of een kennismakingsgesprek?

Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op.